BEHANDLINGER

Heidi Ranthe Thørner

HYPNOTISØR & HYPNOTERAPEUT

Hypnose og terapi


Hypnose er et utroligt kraftigt redskab og med nøje sammensat individuel terapi, kan vi sammen løse dine problemer - Heidi Ranthe

ANGST


For nogen kan angsten blive så kraftig, at de bliver hæmmet/forhindret i at deltage i sociale sammenhænge. Angst viser sig i flere former og intensitet, men jeg kan hjælpe dig. STRESS


Stress er en meget alvorlig lidelse, som opstår når et mennesker har været under pres længe, og konsekvenserne er store for den enkelte, hvis der ikke lyttes til kroppens signaler. Jeg kan hjælpe dig.

SELVVÆRD/SELVTILLID


Det er hårdt at kæmpe med lavt selvværd, hvilket kan gøre det svært bare at komme igennem arbejdsdagen. Tit opstår det i barndommen på ofte helt forskellige måder. Jeg kan hjælpe dig!


FOBIER


Fobier er en type angstlidelse, hvor angsten er forbundet med ofte ting eller situationer. Nogle udvikler en frygt, og kan opleve det som hæmmende i hverdagen. Jeg kan hjælpe dig!


AFHÆNGIGHEDER


Nogle afhængigheder er fysiske andre psykiske, men de kan være voldsomt skadende ved almindelige gøremål og relationer til venner og familien. Jeg kan hjælpe dig!


SELVHYPNOSE


Vil du igang med en forandring kan selvhypnose være et effektivt redskab for dig. I denne tilstand vil du være i stand til at bearbejde din underbevidsthed. Jeg kan hjælpe dig!

TESTIMONIAL

"Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg ankom men den måde Heidi udfører arbejdet på gør, at jeg rigtig godt kan lide at komme hos hende. Mit problem var min adfærd og usikkerhed. Efter 2 gange kunne jeg mærke en forskel. Jeg har selv stoppet op og tænkt - gjorde jeg lige det, som jeg ellers ikke turde. Det gjorde jeg, og det gik præcis som Heidi sagde".

Heidi kan klart anbefales.

Jacob ClausenVidenskaben bagForskning har vist, at hypnose kan bruges som bedøvelse, forbedre hukommelsen hos hjerneskadede og reducere angst og PTDS. Forskning har vist god effekt af terapi under hypnose i patientgrupper med angst og PTSD.

Hypnose er en psykologisk tilstand, som kan gøre dig mere fokuseret og mindre opmærksom på dine omgivelser. Samtidig kan hypnotisørens gentagende instrukser og rolige stemme ændre aktiviteten i forskellige områder af hjernen, så du handler og tænker på en anden måde, end du ellers ville gøre.

Ikke alle vil kunne opleve at komme i hypnose, men jo mere åben du er som menneske, jo større er sandsynligheden for, du er egnet til hypnose.

Hos HypnoTerapi Sydhavsøerne oplever du professionel hypnose, hvor der arbejdes med de bagvedliggende årsager til terapien.

Som behandler er det vigtigt for mig:


  • At du forstår hypnose inden vi går i gang.


  • At du er parat til at åbne dig.


  • At du har lyst til at yde en indsats for en forandring.


  • At du føler dig godt tilpas under hele forløbet.


  • At du ved det er ok at vise følelser under sessionen.


  • At du ved at sammen kan vi lave store forandringer.

HypnoTerapi Sydhavsøerne

V.Heidi Ranthe


Klinikken er beliggende 1,5 times kørsel fra Storkøbenhavn centralt i Rødby kun få km fra motorvejsafkørslen. 100 meter fra indgangen til klinikken findes en større p-plads til bilen.

Telefon: 60173100


Østergade 3, 4970 Rødby

CVR: 40735380

kontakt@hranthe.dk

© Copyright. All Rights Reserved.